-
51.
+1aslında ilk kısmın aynısı ikinci kısım da.
f(x)=c yani x^2-9x+27=9 => x^2-9x+18=0. bunun iki kökü var x=3 ve x=6. 3 verdiği aralığın [4.5, sonsuz) dışında kaldığı için 6'yı kabul ediyoruz yani a=6.
ikinci kısımda yine (f^-1)'(c)=1/f'(x) olacak.
f'(x)=2x-9 => (f^-1)'(6)=1/2x-9 (x=6) için 1/3 olur. (f^-1)'(6)=1/3 yani
-
kamil hala mod mu
-
ördek kardeşiniz pgibolojisini bozmak içinn
-
koca koca adamlarin
-
bu modlar gerizekalı mı
-
mentalcel kimsenin sana am borcu yok
-
ccc rammstein ccc günaydın diler 07 02 2025
-
jenna starr
-
cheddar runner gibi beslenin
-
olm ben evde olduğum halde
-
10 lahmacun 730 lira
-
pipim inikken 3 kalkınca 13 cm
-
beyler bana eğlence tertipleyin
-
çakra açılınca ne olur
-
beş bucuk saat sonra mesai biter
-
köyümdeki iskeletler
- / 1